Oprava a výměna osvětlení + výměna podlahové krytiny v herně stolního tenisu 2023

Na rok 2023, byla TJ Jiskra Jaroměř poskytnuta dotace města Jaroměře na opravu zadní místnosti stolního tenisu (výměna podlahové krytiny, oprava poškozených zdí + výmalba).
Dále z tohoto dotačního titulu ,byla provedena výměna starého osvětlení v herně stolního tenisu za nové LED osvětlení, včetně opravy elektroinstalace.
Dotační podpora činila 49 000 Kč.

Podlahovou krytinu položila firma Brázda.
Ostatní práce prováděli hráči stolního tenisu svépomocí na dohody o provedení práce. Díky tomuto došlo ke značným finančním úsporám, ale přesto celková finanční částka činila 69 565 Kč. Rozdíl mezi městkou dotací a skutečným nákladem na akci činil 20 565 Kč.

Tento rozdíl pokryl oddíl stolního tenisu TJ Jiskra Jaroměř.
Hráči opravili poškozené zdi (zednické práce), provedli výmalbu, dále provedli výměnu stávajícího osvětlení a instalaci nového LED osvětlení (vyučení elektrikáři). Provedli likvidaci stavebního a el. materiálu. A provedli také závěrečný úklid.
Díky podpoře města Jaroměře se povedlo vylepšit prostředí v herně stolního tenisu a to nejen pro hráče , ale i pro ostatní občany města Jaroměře, kteří si mají možnost po dohodě v herně zahrát stolní tenis.

Ještě jednou, velký dík městu Jaroměř za podporu.

Rekonstrukce probíhala v měsících květen a červen za finanční podpory města Jaroměře.

Podporují nás

Jaroměř
Královehradecký kraj
Národní sportovní agentura
VK INVESTING
Broker Consulting